Klovn: Season 3
 (2006)
Comedy
In Collection
#452
0*
Seen ItYes
0602517094017
IMDB   8.1
250 mins USA/English
DVD  Region 1
Frank Hvam Frank
Casper Christensen Casper
Szhirley Rasmussen Szhirley
Iben Hjejle Iben Hjejle
Mia Lyhne Mia
Jarl Friis-Mikkelsen Jarl
Claire Ross-Brown Claire Ross-Brown
Roger Kormind Fætter Andreas
Kurt Dreyer Revisor
Moussa Brahmi Muslimsk Mand
Director Niels Gråbøl
Producer Louise Vesth
Writer Casper Christensen
Cinematography Jacob Banke Olesen

Klovn focuses on the life of the main character Frank and builds the comedy around quiet everyday situations, social awkwardness, uncomfortable silences and general faux pas. Klovn shares many concepts with the American sitcom Curb Your Enthusiasm.
Episodes
    Seen it: Yes   25 mins    06-03-2006  1.  Rosé-forbandelsen
Casper er gået fra Iben og flyttet på hotel. Og Mia er endelig blevet gravid. Frank tager beslutninger, der sår tvivl om, hvorvidt han er til kvinder eller mænd, samtidig med at en pose flæskesvær bringer ham på kant med en revisor, en muslim og en skattemand. Og findes der forklaringer, der er gode nok til at forsvare, at Frank render rundt i undertøj på offentlige steder?
    Seen it: Yes   25 mins    13-03-2006  2.  London Kashmir
Frank bliver tilbudt medlemsskab i Caspers øl-klub, en mandeklub hvor livets virkelighed bliver diskuteret. Et skænderi med et af øl-klubbens gamle medlemmer, Jarl Friis Mikkelsen, om en uldsweater, bringer ulykkeligvis optagelsen i fare. Mia og Frank ender i en sorg-terapigruppe, og Frank får problemer med en kat, Susan og sin afføring.
    Seen it: Yes   25 mins    20-03-2006  3.  Pepino & Pepito
Carøe har skaffet golfbukser til alle øl-klubbens medlemmer, og pludselig opstår der forviklinger med Ib Michaels bukser, hvidt pulver og en hundehvalp. Samtidig skal Casper og Frank optræde som klovne til en børnefødselsdag, hvor Casper har svært ved at styre sine drifter, hvilket betyder, at Frank bliver urolig for sin parabol.
    Seen it: Yes   25 mins    27-03-2006  4.  Nina kære Nina
Casper og Frank er på flugtskydningsbanen og skydetræne. Her møder de Sofie Lassen Kahlke, som Casper tilbyder et lift. Frank ender med at gå hjem og får problemer med Mein Kampf og Eddie Skollers rengøringskone. Casper og Frank er til møde med Flemming Enevold om at sætte Langt fra Las Vegas op som musical, og pludselig vil Casper have, at Sofie skal spille med??!!
    Seen it: Yes   25 mins    03-04-2006  5.  100 dage i Forum
Frank frygter for sit helbred. Han er øm bagi og har svært ved at sidde stille i længere tid af gangen. En bekymret Mia mener, at måsen skal tjekkes. Klaus Riskær beslutter sig for at sponsorere opsætningen af Langt fra Las Vegas som musical. Men hans betingelser er smertefulde. Snart er Frank på kant med hele "Langt fra Las Vegas" holdet og Martin Brygmann.
    Seen it: Yes   25 mins    10-04-2006  6.  Biggie Blackie
Casper og Frank er gået ind i galopbranchen og har investeret i en væddeløbshest, der hedder Biggie-Blackie. Desværre kommer de galt af sted med jockeyens størrelse, parkeringsvagter, og sorte bankrådgivere. Og Mia afslører erotiske hemmeligheder fra hendes fortid.
    Seen it: Yes   25 mins    17-04-2006  7.  Længe Leve Demokratiet
Et Folketingsvalg står for døren, og Frank hjælper loyalt sin svigerfar i hans valgkamp for CD. Det bringer Frank på kant med Enhedslisten. Øl-klubben har indgået et samarbejde med Carlsberg om produktionen af en ny øl. Indkøbet af et par alt for små sko giver uheldigvis Frank problemer med at gennemføre et vigtig møde med Carlsbergs bestyrelse. Desuden når Claires nyreligiøsitet nye pinagtige højder. Franks eneste lyspunkt er en dejlig champagnesabel.
    Seen it: Yes   25 mins    24-04-2006  8.  Bøssernes Kennedy
Klaus Bondam skal hjælpe med at gøre Franks gade til stillevej, pludselig bliver politiet blandet ind i det, og Franks stædighed gør endnu engang at det hele bevæger sig mod en katastrofe. Mia giver af personlige årsager Frank nye vanter og Casper, der har haft sex sammen med næsten alle nationaliteter, forsøger at få Kina på sit verdenskort, og så kommer Franks sælskinsvanter og høje hygiejneniveau ind i billedet.
    Seen it: Yes   25 mins    01-05-2006  9.  En Revisor-Smølfe-CD
Frank og Mia er brændt varme på det samme sommerhus som Carøe og Susan, hvilket sætter parrenes venskab på en hård prøve. Frank og Casper shopper erotisk legetøj i Butik Paradis og bliver involveret i en sag der omhandler en smølfe-CD, politiet og et kørekort i en tynd tråd. Alt dette sker uheldigvis med Franks svigerforældre som vidner.
    Seen it: Yes   25 mins    08-05-2006  10.  God jul, Frank
Frank skal i banken med Mias omsætning fra te-forretningen, men det går galt, og han ender uden sin mobiltelefon. Han nåede dog at sende en kærlighedserklæring til Mia inden - desværre til det forkerte telefonnummer. Juleaften, børn i nissetøj, en rasende Iben, svensk suurstrømning, et bankrøveri og lamme, hjernedøde Bodil med nisseskæg bliver en del af julen, der trods alt er hjerternes fest.
Edition Details
Series Klovn
No. of Disks/Tapes 1